free simple website templates

Future We: wie zijn we en wat doen we.

Future We: is een bedrijf dat het nieuwe ondernemen wil promoten en bedrijven, ondernemeningen, verenigingen KMO's helpen met hun bestaansrecht. loyalty te kweken bij de klanten en sociaal-maatschappelijk gedrag te stimuleren. Doelen en projecten in dit kader steunen, nieuwe projecten initieren op lokaal en interlokaal vlak. De klanten spelen hierin ook een crusiale rol en primaire rol.  Ons bedrijf slaat een brug tussen bedrijven, organisaties, verenigingen en ondernemingen en de klanten om zo schaalvergroting te creëren aan de ene kant en terugkomende klanten aan de andere kant. Dit is een opstart, functies en mogelijkheden worden uitgebreid.
Als we spreken over uitbreiding dan denken we aan een betalende ledenpagina met exclusieve aanbiedingen en lokale aanbiedingen, een spaarformule en een nog veel meer voordelen. 


De betalende leden: krijgen extra voordelen en aanbiedingen. Ze betalen een klein bedrag per maand en sparen voor extra kortingen bij de deelnemende ondernemingen. Tegelijkertijd gaat er een klein percentage van het aankoopbedrag naar een goed doel of project in het kader van sociaal maatschappelijk welzijn, duurzaamheids - en lifestyle projecten. De klanten krijgen hierin een keuze in het bepalen aan welk doel of project het geld gedoneert wordt. Zo zal in de toekomst ook kunnen deelgenomen worden aan projecten die worden geinitieerd in dit kader door ons bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een collectieve energie opwekking en verdienmodel en dit lokaal voor en door de lokale inwoners. 


Lokale ondernemers, verenigingen en bedrijven: kunnen ook op deze wijze aan schaalvergroting doen en zo, ongemerkt en zonder dat ze er extra moeite of tijd voor investeren, meedoen aan sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen, want zij geven de klanten de mogelijkheid om goede doelen en projecten zoals eerder omschreven te steunen en te initieren. 

Exclusief en toekomstgericht

Wij gaan voor voordelen en terugkomende klanten, exclusiviteit en lokaal, duurzaam en toekomstgericht zowel voor klant als voor ondenemer en vereniging.

Sociaal maatschappelijk gedrag

Wij willen toekomstgericht ondernemen stimuleren en iedereen bewust maken voor sociaal-maatschappelijke ondersteuning zowel lokaal als interlokaal. Doelen en projecten steunen en initieren, het zal allemaal gebeuren en u als klant en ondernemer zullen er uw steentje aan bij dragen zonder dat het u extra moeite of tijd kost.

Win - Win situatie

Voor ons is belangrijk dat iedereen wint, de klant, de ondernemer, de vereniging, de lokale ondernemer, het milieu en het sociaal-maatschappelijk welzijn.

Adres

Future We
Sittard.

Contact

Email: info@futurewe.eu                 

Overige

KvK nr: 70861277 te Roermond.
Wat doen wij
Gebruik en privacy
Sponsoring